Sluitsticker rechthoek - Hartjes voor jou wit-zwart

Nieuw in het assortiment: rechthoekige sluitstickers! Door deze stickers precies over de sluiting van uw verzendverpakking te plakken, geeft u een leuke en persoonlijke touch aan het pakket. Door de bedrukking boven en onder aan het etiket is de boodschap voor de ontvanger te allen tijde leesbaar.

Categorie:Sluitstickers
Type:Rechthoek
Formaat:143 x 55 mm
Opdruk:Hartjes voor jou
Belijming:Permanent
Kleur:Wit
Kleur opdruk:Zwart
Eenheid:Rol á 500 etiketten
Artikelnummer: 013138
Fabrikantnummer: IO16943, wensetiket, wensetiketten, sluitstickers, sticker, sluitsticker, stickers, etiket, folie etiket, folie etiketten, etiketten,
Eenheid: Rol à 500 etiketten
€ 9,95
PROFITEER NU - Bij hogere aantallen nog meer voordeel!
Aantal 1+ 3+
Prijs € 9,95 € 8,95

Geeft u uw klant graag een persoonlijk berichtje bij het verzenden van uw bestelling? Zoek niet verder! Shop nu een breed aanbod ‘Sluit-stickers’ in de wensetiketten collectie van Kassaplan. Wist u dat wij ook verzendverpakkingen verkopen, waaronder brievenbusdozen, verzenddozen en verzendzakken? 

Bedrukking

Wilt u zelf uw sluitsticker ontwerpen met uw logo en boodschap erop? Dan bent u bij Kassaplan aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw etiket / sluitsticker / cadeausticker. Stuur een email naar info@kassaplan.nl of bel 0182-395522 en vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u een prachtige inpak creatie gemaakt met een van onze stickers? Vergeet deze dan niet te delen op social media (Instagram en Facebook) @kassaplan of #kassaplan. Wie weet ziet u, uw foto terug op onze social media!

Klanten die dit kochten, kochten ook..

Wensetiket vaantje - Ik ben jarig dus ik trakteer 35x55mm, 250p/r

Sticker / wensetiket vaantje met opdruk “Ik ben jarig dus ik trakteer”. Te gebruiken bij verzending van een traktatie, om de traktatie af te sluiten of leuker te maken.

Categorie:Stickers / Wensetiketten
Type:Vaantje
Afmeting:35 x 55 mm
Belijming:Permanent
Opdruk:Ik ben jarig dus ik trakteer
Kleur:Wit
Kleur opdruk:Zwart/Goud
Eenheid:Rol á 250 etiketten
Vanaf € 3,50

Sticker rond 40mm - Ik ben jarig dus ik trakteer 250p/r

Sticker / wensetiket rond met opdruk “ Ik ben jarig dus ik trakteer". Te gebruiken bij verzending van een traktatie, om de traktatie af te sluiten of leuker te maken.

Categorie:Stickers / Wensetiketten
Type:Rond
Diameter:40 mm
Belijming:Permanent
Opdruk: Ik ben jarig dus ik trakteer
Kleur:Wit
Kleur opdruk:Zwart
Vanaf € 2,95

Sticker rond 40mm - Hartje 101 Dots 250p/r

Sticker / wensetiket rond met opdruk hartje goud + 101 Dots. Te gebruiken bij verzending van de bestelling of bij uw geschenk.

Categorie:Stickers / Wensetiketten
Type:Rond
Diameter:40 mm
Belijming:Permanent
Opdruk:Hartje + 101 Dots
Kleur:Wit
Kleur opdruk:Zwart/Goud
Eenheid:Rol á 250 etiketten
Vanaf € 3,50